Hosting

 

Hosting

Fie că este vorba de un site de prezentare a companiei, un magazin online sau o galerie foto, Data City oferă soluţii de găzduire web adaptate necesităţilor fiecarui client. Pachetele de găzduire web oferite de centrul Data City oferă stabilitate maximă a site-ului și vizibilitate online garantată. În cazul în care v-aţi decis să treceţi pe un domeniu plătit, atunci aveti nevoie de un serviciu de web hosting pentru a vă oferi găzduire blog-ului sau site-ului Dvs. Centrul de date Moldtelecom oferă, în acest sens o gamă completă de servicii de Hosting. Echipa noastră de tehnicieni experimentați vă va oferi suportul necesar pentru a vă bucura de servicii de calitate, astfel ca compania Dvs să fie în top-ul mediului online.

Back up

Resursele găzduite pe serverele stocate în Centrul Data City pot beneficia de asemenea de serviciul Back Up cu soluţii profesionale de Back Up. Cu ajutorul acestuia, se efectuează câte o instantă de backup a resurselor dvs. În cazuri extreme, cum ar fi eventuale pierderi de date, este suficient să apelaţi la echipa de suport al Centrului de Date Moldtelecom şi veţi obţine cea mai recentă copie a site-ului Dvs.

Platforma software

Platforma serverelor Data City Moldtelecom este la nivelul așteptărilor oricărui client, deoarece acestea includ platforme software cu renume precum:

 

Apache MySQL Sqlite Imagemagick PHP Memcached
           
Zend Domxml Mbstring Fileinfo Mcrypt Xcache
F.A.Q.:

Ce este Data City? Ce este Colocare? Cum să aleg un plan optimal de hosting? Ce este un SLA ?
Nu aţi găsit răspuns la întrebări?


  • Acasa