F.A.Q.

De ce Data City?

- pentru că Centrul de Date Moldtelecom este o locaţie fizică care are posibilitatea de a găzdui un număr impunător de servere. Data City Moldtelecom oferă servicii de stocare şi utilizare a informaţiilor critice într-un mediu IT securizat, scalabil şi profesional.

Ce este Colocare?

Colocarea reprezintă închirierea de spațiu pentru serverele și echipamentele de comunicații ale companiei dumneavoastră într-un Centru de Date performant - Data City.

Cum să aleg un plan optimal de hosting?

Nu este simplu să alegeţi un plan potrivit de găzduire a resurselor sau site-ului companiei Dvs., de aceea, echipa Centrului Data City este la dispoziţia Dvs pentru a Vă oferi consultații și planuri de hosting, care asigură calitate înaltă şi preturi accesibile. Pentru a beneficia de aceste servicii, contactați responsabilii Centrului de Date al companiei Moldtelecom la numărul de telefon +373 22 570701.

Ce este un SLA ?

Obținerea garanției privind nivelul de calitate și disponibilitatea serviciilui oferit în centrul Data City, cu respectarea standardelor aplicate și condiţiilor contractuale sigure.

 

 
 
  • Acasa