Gestionează-ţi contul bancar simplu şi rapid prin intermediul telefonului mobil!

Datorită noului serviciu SMS Banking, realizat de Unité în parteneriat cu BC ”Moldova Agroindbank” SA, ai posibilitatea să efectuezi operaţiuni ale contului tău bancar cu ajutorul telefonului mobil.  Este simplu, rapid şi comod. Pentru a beneficia de serviciul SMS Banking nu ai nevoie de acces la Internet, doar de cardul tău bancar şi de telefonul tău mobil. 

Acum, fiind abonat Unité şi client Moldova Agroindbank, poți beneficia de servicii bancare la distanţă, expediind un simplu SMS la numărul 6242 (abreviatura MAIB pe tastatura telefonului).  Oricare din conturile tale bancare: curente, de card, de depozit sau de credit pot fi accesate prin intermediul serviciuli SMS Banking de la Moldova Agroindbank pentru:

- efectuarea transferurilor între conturile proprii;

- achitarea facturilor pentru diverse utilităţi;

- afişarea cursului valutar;

- obţinerea soldului la conturi, mini Extrase de Cont;

- alte servicii utile precum setare/modificare Alias cont, modificare limbă, etc.

De asemenea, SMS Bankig îţi oferă posibilitatea recepţionării notificărilor SMS pe telefon, odată cu efectuarea operaţiunilor pe cardul bancar privind:

achitarea cu cardul la comercianţi (magazine, aeroport, hotel, etc.);

extragerea numerarului de la bancomate sau filiale/agenţii;

verificarea soldului cardului şi/sau solicitarea extrasului de card (la bancomat, prin Internet-banking M@IB sau la filiale/agenţii);

introducerea unui PIN eronat, etc.

Pentru a beneficia de noile funcţionalităţi, abonatul Unité va completa şi va depune, la orice filială Moldova Agroindbank, cererea de abonare la serviciul SMS-Banking. Parola de acces la serviciul solicitat, va fi primită prin mesajul de notificare de la numărul scurt 6242.

Tarificarea mesajelor la numărul scurt 6242 se va realiza conform tarifelor pentru SMS naţionale în reţeaua Unité.

Dacă eşti client Unité şi BC „Moldova Agroindbank” S.A. (www.maib.md), ai acces non-stop la informaţiile esenţiale cu privire la conturile tale bancare.

Pentru informaţii suplimentare accesează aici.

Câştigătorii Tombolei de iarnă Moldtelecom au fost premiaţi cu cadouri exclusive!

Câştigătorii tombolei de iarnă „Сonectează-te şi câştigă”, organizată de Moldtelecom în perioada 5 noiembrie 2012 – 6 ianuarie 2013 pentru abonații noi şi existenți ai companiei au fost premiaţi astăzi, 22 ianuarie 2013 de către Directorul General, Vitalie IURCU, Directorul Comercial, Ion Roşca şi Directorul Marketing, Constantin Şevciuc.

 Într-o atmosferă de sărbătoare încinsă de emoţii tari, responsabilii companiei Moldtelecom au adus mulţumiri celor 15 mii de abonaţi noi, care au aderat pe parcursul celor 9 săptămâni ale campaniei la familia celui mai mare Operator de comunicaţii din Moldova, adresând felicitări tuturor celor 150 de câştigători ai tombolei şi oferind premii de vis marilor câştigători. 

 Momentul mult aşteptat al evenimentului a fost anunţarea marelui câştigător al tombolei de iarnă „Сonectează-te şi câştigă”, de către Directorul General al S.A.”Moldtelecom”.

 Marele premiu - un APARTAMENT în or. Chişinău, pus la bătaie în cadrul campaniei organizată de Moldtelecom, i-a revenit dlui MIHAIL MĂCIUCĂdin s.Cot, r-n.Şoldăneşti, abonat existent al telefoniei mobile Unite.

Copleşit de emoţii, Dl Ion a mulţumit mult întregii echipe Moldtelecom pentru cea mai deosebită surpriză din viaţa sa, care i-a fost oferită cu atâta generozitate.

 Un alt câştigător fericit al campaniei „Сonectează-te şi câştigă” a fost Dna ELENA GARNAGA, abonat Unité, care a a intrat în posesia unei FOI DE ODIHNĂ LA MUNTE pentru 2 persoane. 

Printre cei mai norocoşi participanţi la tombolă de iarnă au fost şi patru câştigători ai Televizoarelor performante LCD , dintre care doi abonaţi existenţi ai telefoniei mobile, un abonat nou Internet + TV şi un abonat existent al telefoniei fixe. De asemenea, 144 de abonaţi Moldtelecom au câştigat abonamente anuale gratuite la serviciile companiei.

„Este o bucurie pentru noi să vedem atâta fericire în ochii  abonaţilor noştri. Îi felicităm că au avut încredere în serviciile Moldtelecom şi au câştigat premii deosebite. Celui mai emoţionat dintre ei, câştigătorul Marelui Premiu îi dorim o viaţă frumoasă în noua sa locuinţă şi cât mai multă comunicare cu cei dragi.

 Anul acesta, compania Moldtelecom a pus în joc premii fără precedent în R.Moldova , oferind posibilitate tuturor celor 73 000 de partcipanţi la tombolă să-şi realizeze visul. În total am oferit 150 de premii, printre care abonamente anuale gratuite, televizoare LCD, o foaie de odihnă la munte pentru 2 persoane şi un apartament în or.Chişinău”, a remarcat Vitalie IURCU, Director General al S.A. „Moldtelecom”.

 Participanţi ai tombolei de iarnă „Сonectează-te şi câştigă” au fost abonaţii noi, care s-au conectat la unul din serviciile oferite de Moldtelecom: televiziune digitală IPTV, telefonie fixă, Internet sau telefonie mobilă Unité şi abonaţii existenţi ai companiei Moldtelecom, care au utilizat serviciile de telefonie mobilă sau telefonie fixă, extra abonament, au migrat la un abonament cu o plată lunară mai mare sau au reîncărcat contul Unite cu cel puțin 100 lei.

 Extragerea câştigătorilor a avut loc în incinta Centrului Comercial Moldtelecomdin mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 12, unde a fost desemnat şi Marele Premiu. Procedura de extragere a decursîn prezenţa comisiei de validare a premiilor şi a fost autorizată de notar. 

 Serviciul de presă al S.A. „Moldtelecom”  

Televiziune Digitală accesibilă pentru fiecare la doar 55 lei lunar

Compania Moldtelecom lansează din 21 ianuarie 2013 un abonament absolut nou pentru abonaţii săi de televiziune – IPTV Simplu, care include 38 de canale TV locale şi străine la doar 55 de lei lunar.

Oferta a fost concepută la doleanţa abonaţilor Moldtelecom cu venituri modeste, dornici de a fi în pas cu timpul, alături de cele mai uzuale canale de televiziune, prestate la nivel înalt.

Acum, noul pachet IPTV Simplu este disponibil tuturor  abonaţilor existenţi ai telefoniei fixe Moldtelecom de pe întreg teritoriul ţării la o taxă de conectare de 125 lei şi o taxă de activare a Mediabox-lui Simplu de 75 lei.

În plus, echipamentul este oferit în folosinţă gratuită pe toată perioada contractului.

De asemenea, cu IPTV Simplu abonaţii Moldtelecom pot beneficia de funcţiile interactive: pauză, reluare şi înregistrare, solicitând migrarea gratuită la ofertele existente ale serviciului IPTV cu pachetele de bază: Premier şi Univers, cu 59 şi, respectiv 90 de canale TV.

Astfel, Moldtelecom, unul din cei mai dinamici operatori de televiziune din Moldova, diversifică şi mai mult ofertele sale TV, pentru a satisface toate cerinţele abonaţilor săi, oferind posibilitatea tuturor cetăţenilor ţării noastre de a se bucura de o televiziune performantă de generaţia nouă.

 Televiziunea digitală IPTV a devenit o marcă de succes pentru compania Moldtelecom, datorită nivelului înalt de calitate, preţurilor rezonabile şi accesibilităţii pe întreg teritoriul ţării.

 
 
F.A.Q.:

Ce este Data City? Ce este Colocare? Cum să aleg un plan optimal de hosting? Ce este un SLA ?
Nu aţi găsit răspuns la întrebări?


  • Acasa